Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از دانشگاه فنی حرفه ای، ابراهیم صالحی عمران امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی درسی اظهار داشت: اشتغال دانش آموختگان از چالش های بسیار مهم آموزش عالی در شرایط فعلی کشور است. دانشگاه ها باید هم راستا با سیاست های کلان ملی در حوزه ارتقا و افزایش مهارت آینده سازان ایران اسلامی گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بررسی پژوهش های موجود در چند دهه اخیر، پرداختن به مساله اشتغال دانش آموختگان با تأکید بر چند موضوع مشخص، از جمله آمایش سرزمینی، وضعیت اشتغال و بیکاری دانش آموختگان، ضرورت توجه به کیفیت آموزش عالی و برنامه درسی موجود در دانشگاه و توجه به موضوع کارآفرینی دانش آموختگان بوده است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه آموزش عالی ایران در دو دهه گذشته با موضوعات و برخی چالش های دیگری نیز مواجه شده است، خاطرنشان کرد: حضور بیشتر دانش آموختگان مقاطع متوسطه در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، افزایش تعداد دانشجویان و گسترش کمی دانشگاه ها بدون توجه به ظرفیت های موجود و توان و بافت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر منطقه و در نتیجه وجود خیل عظیم دانش آموختگان بیکار ازجمله موضوعات و چالش هایی هستند که نظام آموزش عالی ایران امروزه با آنان روبرو است.

صالحی عمران تأکید کرد: کشور به دلیل داشتن ساختار جمعیتی جوان و نیز پشت سر نهادن تحولات عظیم اجتماعی و اقتصادی، رشد جمعیت و رشد کمی دانشگاه ها که رشد قابل توجهی را در تعداد دانش آموختگان در پی داشته است از معضل بیکاری در رنج می باشد و از آنجا که ظرفیت استخدام های دولتی و ناتوانی بخش خصوصی همواره دامن گیر این قشر فارغ التحصیل می باشد این امر در بین دانش آموختگان به عنوان یک چالش بزرگ اقتصادی مطرح می شود.

وی با یادآوری این که بحران های اقتصادی و افزایش شدید بیکاری، لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه و توجه ویژه به کارآفرینی را به عنوان یک راهکار برای حل مشکلات بیکاری نشان می دهد، خاطرنشان کرد: کارآفرینی فرایندی قابل آموزش است، بنابراین آموزش عالی از طریق افزایش آموزش های مهارتی می تواند فرصت های بازار را افزایش دهد. بنده معتقدم آموزش کارآفرینی می تواند جایگاهی رفیع در دانشگاه بدست آورده به گونه ای که دانش آموختگان این فضا پس از خروج از محل آموزش سازنده بسترهای کاری برای خود باشند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: در همین راستا طبق برنامه ریزی های صورت گرفته برای گسترش ارتباط عملی صنعت و دانشگاه تعداد۲۵۰ نفر از تکنسین های دانش آموخته دانشگاه فنی و حرفه ای در شرکت مهندسی، تولید و تأمین قطعات تراکتورسازی تبریز استخدام شدند.

صالحی عمران افزود: پایش اشتغال دانش آموختگان و ایجاد ظرفیت ۵۰ هزار شغل در ۲ سال آینده با استفاده از طرح برند ملی، توسعه مراکز رشد و کارآفرینی، استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ و ضوابط اجرایی تبصره ۱۴ از برنامه های پیش رو دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برای هموار کردن اشتغال دانشجویان این دانشگاه است.

برچسب‌ها تراکتورسازی دانشجو اشتغال زایی دانشگاه دانشگاه فنی وحرفه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تراکتورسازی دانشجو اشتغال زایی تراکتورسازی دانشجو اشتغال زایی دانشگاه دانشگاه فنی وحرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای دانش آموختگان اشتغال دانش دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود