Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-راه اندازی مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش از اولویت های آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه آزاد اسلامی تبریز است.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ دکتر جوان پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و هیئت همراه با حضور در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی با رضا اختیار وکالتی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر جوان پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در این دیدار برنامه‌های پژوهش محور دانشگاه آزاد اسلامی را در خصوص نوآوری در حوزه چرم و کفش تشریح نمود.
دکتر جوان پور در دیدار با مدیرکل جدید اداره کل اموزش فنی و حرفه ای استان گفت: بیش از 700  زمینه تحقیقاتی در مورد چالش های صنعت چرم و کفش در قالب برنامه پایش احصا شده که دانشجوبان دانشگاه آزاد اسلامی، پایان نامه ها و رساله های پژوهشی خود را در این زمینه  انجام دهند.
وی اظهار داشت: اخذ مجوز و راه اندازی مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش از دیگر برنامه های این دانشگاه بوده که به تربیت نیروی ماهر در چارچوب دوره های کوتاه مدت و میان مدت و با حضور اساتید مجرب این صنعت خواهد پرداخت.
جوان پور افزود: ایجاد سرای نوآوری چرم وکفش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به توسعه شرکتهای دانش بنیان و فناوری در این صنعت کمک خواهد کرد.
وی اظهار داشت: مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری انجمن ها و اتحادیه های چرم و کفش در نظر دارد خدمات استانداردی را برای این صنعت ارائه نموده و مسئله های موجود در آن را در قالب پروژه های تحقیقاتی برون دانشگاهی حل نماید
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ضمن بیان اهمیت مهارت آموزی برای دانشجویان در رشته های مختلف به ویژه مهارت آموزی کفش و چرم ادامه این همکاری را به فال نیک گرفت.
وکالتی در این دیدار گفت: سیاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، واگذاری آموزش ها ست و آموزش فنی و حرفه ای با این رویکرد در راس مرکز سنجش صلاحیت حرفه ای قرار می گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: مشاغل موجود در جامعه روز به روز در مسیر تخصصی شدن در حرکت است که در این راستا باید مهارت آموزی نیز با محوریت ایجاد مشاغل جدید و نو صورت گیرد.
دکتر رضا اختیار وکالتی ادامه داد: همکاری تمامی نهادها و دستگاهها در خصوص ارائه آموزشهای صحیح و متناسب و مورد نیاز بازار کار در حوزه های مختلف مورد انتظار است.
وی همچنین در خصوص ورود آموزشهای مهارتی در بخش صنعت گفت: بهترین نفراتی که متولی ارائه این نوع از آموزشها هستند، از خود صنایع می باشند و بر این اساس تجهیز صنایع باید از طریق صنعت انجام گیرد.
 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی چرم و کفش جوان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۵۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود